Hirdetés

E3 2017 - Sony PlayStation sajtókonferencia élő közvetítés

|

Általában a Sony kozza a legnagyobb meglepetéseket, idén is érdemes lesz követni a PlayStation előadást - még akkor is, ha hajnalban kezdődik.

Hirdetés

A Sony nincs tekintettel arra, hogy amikor az E3-as előadása zajlik, Európában épp hajnal van - tudja, hogy akit nagyon érdekel, ébren marad vagy felkel emiatt.

Mi bizony ébren maradunk, és ha legalább annyira jó lesz, mint az előző évi show, nem fogjuk megbánni. Idén főleg a tavaly vagy azelőtt bemutatott címeket láthatjuk majd: a God of War, a Death Stranding, a Days Gone, a Detroit: Become Human, a The Last of Us Part II, az Uncharted: The Lost Legacy, a Spider-Man és a GT Sport biztosan feltűnik akár egy trailer erejéig, de ezek közül több kapcsán megjelenési dátumra és sok-sok infóra is számítunk. Arról, hogy mit várunk, itt olvashattok bővebben.

Az előadás június 13-án 03:00-kor indul. Az alábbi videó elindításával élőben nézhetitek, a liveblogunk segítségével pedig olvashatjátok az eseményeket, ha esetleg a net nem volna elég erős, nem tudtok jól angolul, vagy bármi hasonló. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)