Hirdetés

Wolfenstein - ha jól fogy a második rész, lesz harmadik is

|

A Bethesda nem szórakozik, már most a Wolfenstein III-ról beszélt az E3 színpadán.

Hirdetés

A Bethesda a saját E3-as előadásán bejelentette a Wolfenstein II: The New Colossus érkezését, aminek mindannyian nagyon örülünk. Kétségtelenül egyedi játék lesz részben merészsége miatt, részben azért, mert klasszikus FPS-élményt kínál majd, mint elődje.

A fejlesztők aztán külön beszéltek a sorozatról. Az elmondottak alapján az, hogy készül-e harmadik rész, csak azon múlik, hogy nekünk mennyire tetszik a második. Amennyiben a Wolfenstein II-t élvezzük, és sikeres lesz, akkor már kezdhetünk is gyűjteni a folytatásra. Egyébként már az első rész fejlesztésének elejétől fogva trilógiát szeretett volna a csapat, de mint most, úgy akkor is azon múlt a folytatás, hogy milyen az első fogadtatása.

A Wolfenstein II: The New Colossus megjelenése 2017. október 27-én várható PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)