Hirdetés

E3 2017 - 700 autó és 30 helyszín a Forza Motorsport 7-ben

|

Tegnap este az Xbox előadás egyik nagy dobása volt a Forza Motorsport 7 bemutatója, ami gyönyörűen nézett ki. Most már azt is tudjuk, hogy a tartalommal sem lesz gond.

Hirdetés

A Forza Motorsport 7 kreatív rendezője Bill Giese megosztott velünk néhány infót a tegnap esti bemutatót követően. Elmondása szerint technológiailag ez a legdurvább projekt, amin valaha dolgozott a Turn 10.

A tegnapi Xbox One X verzió bemutatóján láthattuk, hogy az új konzol natív 4K-ban futtatja majd a játékot 60 fpssel. Dinamikus fények, 4K textúrák, elképesztő részletesség. Nézzük meg megint a videót, csorgassuk a nyálunk kicsit.

Persze a látvány egy dolog, de a kínálat is fontos. Szerencsére a túlhajtható autók terén sincs miért szégyenkeznie a Forza Motorsport 7-nek: lesz itt 700 verda, a Ferrari, a Porsche és a Lamborghini is tiszteletét teszi a nem kicsi lista impozáns vendégei között. Megjárunk majd 30 helyszínt is, amik között ott lesz például Dubaj is, illetve a Maple Valley Raceway is visszatér.

Giese elmondta, hogy szerették volna az időjárási viszontagságokat is komolyabban reprezentálni. A cél az lenne, hogy amikor a száraz úton vezetsz, akkor kicsit feltámadjon benned a félelem, ahogy bekúsznak a sötét felhők, és elcsattannak az első villámok.

A Forza Motorsport 7 megjelenés 2017. október 3-án esedékes Xbox One-ra és PC-re, míg az Xbox One X frissítés november 7-én, a konzol megjelenésének napján érkezik majd. Van mire várni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)