Hirdetés

E3 2017 - VR játék helyett klasszikus platformer lesz az új Lucky's Tale

|

A VR-headsetek tulajdonosai már megismerhették Luckyt, hamarosan pedig Xboxra érkezik a folytatás Super Lucky's Tale néven.

Hirdetés

A nosztalgiázó gamerek igényeire alapozva az utóbbi időszakban több, a '90-es és a korai 2000-es éveket idéző platformer érkezett. Ilyen volt az Oculus Rift nyitócíme, a Lucky's Tale is, aminek folytatása először Xbox One X-re, (és így a One család minden tagjára) jelenik meg.

Az első játék alapjait kiegészítették például új képességekkel. A Playful Corp. egy trailert is hozott az E3-as Xbox előadásra, amiben persze nem csak a cuki látványból, hanem a játékmenetből is kapunk egy kis ízelítőt. A platformer egyébként Xbox One X-en nyitócím lesz, a megjelenés november 7-én esedékes. Play Anywhere címként pedig akár Windows 10-en is játszhatunk vele.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)