Hirdetés

E3 2017 - a The Last Night megmutatja, hogy pixel artban is lehet még újítani

|

Az Xbox sajtókonferenciáján bejelentett kismillió játék közül a The Last Night rendkívül egyedi művészi stílusával tűnt ki.

Hirdetés

Az Xbox One X megjelenésére érkeznek olyan fotorealisztikus grafikai bemutatódarabok, mint a Forza Motorsport 7, de addigra bemutatkozik az egészen más stílusban elragadó Cuphead is. Ez utóbbihoz hasonlóan kisebb erőforrás-igénnyel, de eszméletlen stílusérzékkel érkezik a The Last Night is.

A februárban egy rövid trailert villantó játék egy hosszabb előzetessel érkezett meg az Xbox sajtókonferenciára, amit akár 4K-s felbontásban is megleshettek lejjebb. A pixel art használata miatt pedig egyáltalán nem érdemes leírni a The Last Night látványvilágát, hiszen a készítők ebben a stílusban is elképesztő fényeffekteket és más apró részleteket varázsolnak a képernyőnkre, ráadásul az oldalnézetes játék hátterei is rendkívül jó térhatást produkálnak. A megjelenés idejéről egyelőre nem tudunk semmit, de azt már igen, hogy Xbox mellett PC-re is beszerezhetjük majd.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)