Hirdetés

E3 2018 - bízhatunk a Cyberpunk 2077 jelenlétében?

|

Mint kiderült, a CD Projekt Red is ott lesz az idei E3-on

Hirdetés

Egyre több résztvevő jelzi, hogy ott lesz a 2018-as E3-on. Az Activision, a Ubisoft, a Bethesda, a Capcom, a Konami, a Microsoft, a Nintendo, a Sega, a Sony, a Square Enix és a Take-Two jelenléte is borítékolható már, minket azonban leginkább a CD Projekt Red izgat ezekben a pillanatokban.

Hirdetés

Kiderült ugyanis, hogy az 57 eddig bejelentett résztvevő egyikeként a lengyel csapat is képviselteti magát az expón. Erről pedig akaratlanul is azonnal az jut az ember eszébe, hogy esetleg végre mutatnak valami konkrétabbat is a gőzerővel készülő Cyberpunk 2077-ből. Persze azért nem szabad erre mérget venni, simán benne van a pakliban, hogy csak a Gwentet promózzák ismét, vagy nemes egyszerűséggel üzleti találkozókat szerveznek a helyszínre. Mi nyilvánvalóan annak örülnénk a legjobban, ha a Cyberpunk 2077-et villantanák meg. 

Szerintetek van erre potenciális esély? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)