Hirdetés

E3 2018 - a Silent Hills P.T. köszönt vissza a Death Stranding bemutatóban?

|

Szemfüles rajongók érdekes elemekre bukkantak, páruk elmélete szerint Kojima a P.T. történetét vitte tovább készülő játékába.

Hirdetés

A Sony E3-as bemutatóján végre sokkal többet láthattunk Hideo Kojima rejtélyes művéből, a Death Strandingből. Még mindig nehéz elképzelni, miről fog szólni a játék, de az elméletek gyártása már elkezdődött, és egyesek a Silent Hills P.T.-ig vezetik vissza.

Hirdetés

Ha valaki nem ismerné a P.T.-t - a mű Kojima korábbi demója, amiből egy elborult Silent Hills remake készült volna. A projektet még 2015-ben lelőtték, Kojima elhagyta a Konamit, és saját stúdióval a Death Stranding fejlesztésébe kezdett.

Az E3-as trailer alapján pedig durván beindultak a találgatások, és egyesek azt gondolják, hogy P.T. nemcsak inspirálta Kojima új művét, hanem a korábbi a demóra épül a Death Stranding. A TheInvisibleOnes néven működő Reddit-felhasználó három olyan beállításról is csinált képet, ami a két projekt közötti párhuzamot jelentheti (balra a P.T. festményei, jobbra a Death Stranding tájai).

Sőt, szerinte az egyik P.T. screenshot az az alagút lehet, amely előtt Guillermo del Toro karaktere áll a bemutatóban.

Ezen kívül talált még egy olyan P.T. screenshotot, ami utalhat a Death Stranding poszterére.

Végül pedig még a két projekt logói közt is párhuzamot vont, mert természetesen ez is arra az elméletre utal, hogy a két játék egy és ugyanaz. Nyilván ez már a végletekig erőltetett kategória...

Mit gondoltok, tényleg lehet összefüggés a két Kojima-projekt között, vagy ezek csak véletlen egybeesések, és a rajongók már tényleg túl sokat látnak bele a Death Strandingbe?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)