Hirdetés

E3 2018 - fantasztikus kalandnak nézünk elébe a Dragon Quest XI-ben

|

Sőt, a gyűjtői kiadást is bemutatta a Square Enix és egy crossover esemény is érkezik a játékba.

Hirdetés

A Square Enix E3-as prezentációján bemutatkozott az inkább Japánban, de nyugaton is egyre inkább népszerű Dragon Quest sorozat legújabb darabja, a XI-es számot viselő Echoes of an Elusive Age.

Hirdetés

A játék az észak-amerikai és az európai piacon szeptember 4-én debütál PlayStation 4-en és PC-n is, a switches megjelenési dátumot viszont még nem leplezték le. A Dragon Quest XI egy fantasztikus gyűjtői kiadásban is megvásárolható lesz a Square Enix Store-on keresztül. Az úgynevezett Edition of Lost Time rengeteg in-game extrával, fémdobozzal, térképpel, zenei lemezekkel és egy lenyűgöző art bookkal érkezik. Lessétek meg a legújabb trailert:

Sőt, még egy ünnepi crossover eseményre is sor kerül majd a játékban - a Final Fantasy: Brave Exvius szereplői teszik tiszteletüket a Dragon Quest XI-ben.

Nektek hogy tetszik az Echoes of an Elusive Age?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)