Hirdetés

E3 2018 - a Microsoft japán kiadókkal szeretne erősíteni

|

Phil Spencer nyilatkozatából kiindulva talán látunk JRPG-t is a Microsoft előadásán.

Hirdetés

A közelmúltban nem csak az derült ki, hogy mikor lesz pontosan a Microsoft E3-as bemutatója, hanem az is, hogy milyen programokkal készül a vállalat. A Forza Horizon 4 borítékolható, a Crackdown 3-mal is kellene valamit kezdeniük, de a Dead Rising 5-ről és a Halo széria PC-s kiadásáról is érkeztek már pletykák.

Hirdetés

Úgy tűnik azonban, hogy a Microsoft részben japán címekkel szeretné változatosabbá tenni az E3-as prezentációját. Egy felhasználó arról érdeklődött az Xbox divízió fejétől Twitteren, hogy láthatunk-e majd JRPG-t az előadásukon, mire határozottan pozitív választ kapott. Phil Spencer szerint bár változhatnak addig még a dolgok, de a tavalyi évhez hasonlóan idén is szeretnének helyet biztosítani a japán kiadóknak a műsorukban, mert ez fontos számukra. 

Spencer hozzátette, hogy szeretné, ha néhány Sega franchise ellátogatna a konzoljukra, mint amilyen a Yakuza is. Mindennek némileg ellent mond, hogy elkaszálták a japán Platinum Games ígéretes akció-szerepjátékát, a Scaleboundot, de bízzunk benne, hogy ezúttal másképp lesz, hiszen azóta változtak a dolgok

Ha kíváncsiak vagytok a Microsoft E3-as szereplésére, akkor június 10-től érdemes figyelni a GameStar főoldalát, mindent megírunk majd. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)