Hirdetés

E3 2018 - megvan a Nintendo műsorának időpontja is

|

Lassan már tényleg látótávolságba kerül a következő E3, a cégek pedig el is kezdték csepegtetni az érdekes információkat.

Hirdetés

Természetesen idén is lesz E3, hiszen a rendezvény továbbra is a játékipar egyik legnagyobb fókuszpontja. A Nintendo pár éve már leszokott az élő műsorokról, viszont ettől függetlenül továbbra is részt vesznek a rendezvényen a már megszokott, előre fölvett adással.

Hirdetés

A Nintendo most bejelentette, hogy az adásuk a magyar időzóna szerint (ami ugye a Centreal European Summer Time, vagyis CEST) június 12-én, este 6 órakor várható. Egyelőre nem igazán tudni részleteket arról, hogy pontosan milyen meglepetésekkel készülnek, de a legtöbben biztosak abban, hogy a következő Smash Bros. fontos szerepet fog játszani. Mi is.

A műsor után szokás szerint folytatódik a Treehouse is, ami már élőben zajlik, különféle interjúkkal és játékbemutatókkal. Ti milyen bejelentéseket vagy trailereket látnátok szívesen a Nintendo E3-as műsorában?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)