Hirdetés

E3 2018 - így néz ki mozgás közben a megújult Resident Evil 2

|

A Resident Evil 2 egy nagyon komoly remake formájában éled újra, és már nincs is messze a megjelenése. A játékot a helyszínen ki is lehet próbálni, a demónak hála pedig meg is kaptuk az első játékmenet anyagot.

Hirdetés

A Sony színpadán bemutatkozott a Resident Evil 2, ami a régi kedvenc zombis horror újraalkotott változata lesz. A játékmenet és a látvány is megújul, az E3 demóban pedig ezt Leon Kennedy fogja bemutatni.

Hirdetés

A fejlesztők elmondása szerint Leon és Claire is saját, teljes kampányt kapnak majd (ahogy a régi játékban is, nyilván sok átfedéssel), illetve arra is utaltak a srácok, hogy a végleges verzióban több játszható szereplő is helyet kap.

A fejlesztők többször is hangsúlyozták, hogy ez egy új játék, de megtartja a sztorit és a második rész fontosabb elemeit. A Resident Evil 2 a Resident Evil 7 motorján fut, amitől még látványosabb és hátborzongatóbb lesz az egész. De hát már úgyis a videót nézitek, szóval feleslegesen írok ide bármit is.

A játék 2019. január 25-én érkezik PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)