Hirdetés

E3 2018 - rejtélyekkel teli a The Forgotten City bejelentő trailere

|

A Skyrim modból önálló játékká avanzsálódott The Forgotten City egyedi kalandnak ígérkezik.

Hirdetés

Még 2015-ben írtunk arról, hogy a Skyrimhoz készül egy terebélyes mod, ami egy ősi, földalatti városba kalauzol el minket. Ugyanez a város adja az alapot a most már önálló címként érkező alkotásnak.

Hirdetés

A célunk, hogy a régóta elfeledett és üres városból megkeressük a kiutat. Az egyetlen "kijárat" egy portál, ami a múltba vezet minket. A kapu másik oldalán egy élettel teli várost találunk, aminek egy szabálya van: ha bárki bűn követ el, akkor mindenkinek meg kell halnia. Ha ez megtörténik, akkor visszakerülünk a portálhoz és kezdhetünk mindent előröl.

A trailer alapján játékosként a mi feladatunk lesz, hogy felgöngyölítsük az egész város rejtélyét. Ehhez piszkos és kevésbé piszkos módszereket is alkalmazhatunk: beszélhetünk emberekkel és a bizalmukba férkőzhetünk, nyomozhatunk saját szakállunkra, de a törvényszegés határait is súrolhatjuk. 

Az eredeti modot 1,6 millióan töltötték le, így nem lennénk meglepődve, ha ez a játék is népszerű lenne a játékosok körben, főleg úgy, hogy a különálló játék is remekül néz ki.

Nektek mi a véleményetek a The Forgotten City-ről?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)