Hirdetés

E3 2019 - megmutatta magát az Age of Empires 2: Definitive Edition

|

Az Age of Empires 2 felújított kiadása rég adott magáról életjelet, de a Microsoft most szólt, hogy továbbra is készül.

Hirdetés

Bárhogy is kutakodunk az emlékezetünkben, nem rémlik, hogy a 2017-es gamescom óta sok mindent láttunk volna az Age of Empires 2-ből, így éppen itt volt az ideje, hogy a Microsoft újra villantson valamit. Nyilván az Age of Empires IV esetében is kínálkozott a lehetőség, de ezzel nem éltek.

Hirdetés

Az Age of Empires 2 (és a 3 is) ugyanazon a kezelésen esik át, mint az első rész, tehát a 4K felbontású textúrák mellett megújulnak a hangok és a zenék, valamint a játékmenet is kiegyensúlyozottabb lesz, sőt kapunk egy teljesen új kampányt a The Last Khans képében. A Microsoft konferenciáján bővebb betekintést kaptunk a kipofozott kiadásba, az új trailer alapján már bőven eldönthetik a széria kedvelői, hogy fekszik-e majd nekik a feltámasztott stratégiai játék. 

Az Age of Empires II: Defitinive Edition valamikor 2019-ben fog megérkezni PC-re és a megjelenés napjától elérhető lesz az Xbox Game Pass részeként is. Ha felkeltette az érdeklődéseteket, akkor már jelentkezhettek is a bétába.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)