Hirdetés

E3 2019 - a Beyond Good & Evil 2 kihagyja az idei bulit

|

A fejlesztők túlságosan elfoglaltak ahhoz, hogy a játékvilág legnagyobb eseményén mutogassák alkotásukat.

Hirdetés

Elég nagy meglepetést okozott a Ubisoft 2017-ben, amikor az akkori E3-on bejelentette a Beyond Good & Evil folytatását. Azóta kiderült már néhány érdekesség a projektről, viszont a további újdonságokra még várnunk kell egy kicsit. Igen, még mindig, pedig ki tudja, hány éve tesszük ugyanezt. 

Hirdetés

A Ubisoft a Beyond Good & Evil 2 hivatalos oldalán közzétett bejegyzésben erősítette meg, hogy az idei E3-on nem lesz ott a játék. A hivatalos indoklás szerint az áll a döntés hátterében, hogy a csapat gőzerővel a fejlesztésre koncentrál, így nagy valószínűséggel nincs ideje parádézni a közönség előtt. Viszont a Space Monkey Program folytatódni fog, szóval a rajongók továbbra is első kézből értesülhetnek majd a játékot érintő újdonságokról.

Ti örültetek volna, ha az E3-on ismét megmutatja magát a Beyond Good & Evil 2?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)