Hirdetés

E3 2019 - tényleg létezik a Conan Chop Chop, már trailert is mutattak

|

Áprilisban a Funcom bejelentett egy egészen újszerű Conan játékot, amiben végigverekedhetjük magunkat a világon.

Hirdetés

A Conan Chop Chop első ránézésre a Castle Crashert idézte fel bennem, de egy Conan arcú másolatnál azért valószínűleg többről lesz szó (és valószínűleg kevesebb altesti poénról). Magát a játékot április elsején jelentették be, de akkor még a legtöbben tréfának gondolták a dolgot. Nos, ők hatalmasat tévedtek. 

Hirdetés

Egy mókás, pálcikaemberes roguelike-ról lesz szó, amiben felfedezhetjük majd a Conan univerzum kifordított változatát, és haverokkal az oldalunkon teljesíthetünk küldetéseket, vághatunk le szörnyű ellenfeleket.

A játékhoz már megjelenési dátumot is kaptunk: a Conan Chop Chop szeptember 3-án érkezik PC-re, PlayStation 4-re, Xbox One-ra és Nintendo Switchre.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)