Hirdetés

E3 2019 - a Doom Eternalnak a gyűjtői kiadása is ördögi lesz

|

A szokásos apróságokon felül a Bethesda egy nagyon menő sisakot is csomagol a prémium változat mellé.

Hirdetés

A Bethesda idei E3-as konferenciáján végre fény derült arra, hogy mikor vághatunk neki a Doom Eternal pokoli kalandjainak, és még két ütős trailert is kaptunk a bejelentés mellé. Sőt, még a játék gyűjtői kiadását is bemutatták nekünk a srácok, amitől most kicsit remeg a kezünk. Mert hát a kilencvenes évek óta vágyunk erre...

Hirdetés

A gyűjtőknek szánt csomagban egyrészt megtalálható a játék Deluxe kiadása, ami magán a Doom Eternalon kívül tartalmazza az első éves szezonbérletet, egy Demonic Slayer skint, valamint néhány klasszikus fegyverhangot. Mindez egy pofás fémtokban érkezik.

A digitális jóságokon felül megtalálható lesz még a pakkban egy valódi, lejátszható kazetta, ami tartalmazza a 2016-os Doom, illetve az Eternal játékzenéit. Továbbá kapunk egy művészi rajzokkal és a játék világához kapcsolódó érdekességekkel teli könyvet, valamint egy The Gift of Argent Power litográfiát. A hab a tortán pedig az a teljes méretű Doom Slayer sisak, amit felhúzva egyből jobban fog menni a démonok hátsón billentése.

A különleges kiadásra rá vagyunk pörögve, azt egyelőre nem tudjuk mennyi érkezik majd Magyarországra belőle (valószínűleg nagyon kevés), de egyébként már hazánkba is megrendelhető online 225,99 eurós, azaz több mint 72 ezer forintos áron, tehát nem olcsó mulatság.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)