Hirdetés

E3 2019 - hatvan indie játékot vonultat fel a Kinda Funny Games Showcase

|

A tripla-A kategóriás játékok mellett idén is dedikált műsort kapnak az indie gyöngyszemek. Kiderült, hogy mikor.

Hirdetés

Greg Miller, a Kinda Funny egyik alapítója tavaly decemberben saját műsorával szerette volna betölteni a PlayStation Experience kihagyása által keletkezett űrt, a show pedig nem is sikerült rosszul, hiszen olyan stúdiók képviseltették magukat az eseményen, mint a Sega és a Devolver Digital, ráadásul féltucat játék azonnal meg is jelent a konferenciát követően. 

Hirdetés

Miller bejelentése szerint a Kinda Funny Games Showcase a Los Angeles-i expót sem fogja kihagyni, több mint hatvan indie játékkal készülnek meglovagolni az E3 körüli felhajtást: 

Az nem derült ki, hogy milyen stúdiókat fog felvonultatni a show, viszont az biztos, hogy a hatvan cím között lesznek már bejelentettek új látnivalókkal és meglepetések is, amiket várhatóan gyors tempóban fognak lepörgetni. A Kinda Funny Games Showcase magyar idő szerint június 10-én, 07:30-kor kerül megrendezésre. Ti milyen játékokra számítotok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)