Hirdetés

Szavazz: neked hogy tetszett a Microsoft konferencia?

|

Felemás érzésekkel álltunk fel többen is a Microsoft konferenciája után, kíváncsiak vagyunk tehát, hogy ti hogy látjátok a nagy bejelentések estéjét. Szavazzatok!

Hirdetés

Szeretjük a jól tájékozottan véleményt mondó olvasót, ezért összeszedtünk nektek mindent az E3 2019 Microsoft konferenciája kapcsán, hogy megalapozottan mondhassátok el alább, mit gondoltok a látottakról. Jó volt? Elég volt? Kevés volt? Bennünk felemás érzések kavarognak, ezért abban bízunk, hogy közösen át tudjuk beszélni a látottakat, mert ennek a konferenciának voltak remek pillanatai, mégis hagyott komoly hiányérzetet sokunkban.

Hirdetés

Ha valaki tegnap este nem nézte a streamet, annak összeállítottunk egy remek cikket arról, mit is láthattunk a Microsoft konferenciáján, de természetesen megértjük azt is, ha hétfő reggel tldr módban vagytok, alább megnézhetitek a konferenciát is, ha az kényelmesebb:

És most mindezek fényében ti jöttök: szavazzatok, vagy mondjátok el véleményeteket kommentben arról, hogy mit gondoltok a látottakról, meggyőzött-e titeket a felhozatal, eleget tudtunk-e meg a next-gen Xbox konzolról (szerintem egyáltalán nem, de ez ne befolyásoljon titeket).

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)