Hirdetés

E3 2019 - videojátékos sorozatot kapunk a Felhőtlen Philadelphia készítőitől

|

A Mythic Questben egy fiktív fejlesztőcsapat egy MMORPG-n dolgozik. Fergetegesnek ígérkezik.

Hirdetés

A Felhőtlen Philadelphia csapata a Ubisofttal együttműködve készít egy sorozatot, középpontban egy kitalált fantasy MMO-val, a Mythic Questtel. A nagy hírt a sorozat atyja, Rob McElhenney jelentette be a kiadó E3-as konferenciáján. 

Hirdetés

Az Apple TV+-ra készülő showban McElhenney egy Ian Grimm névre hallgató, buszméretű egóval rendelkező kreatív vezetőt alakít, aki csapatával együtt a Mythic Questen dolgozik. A széria célja a szórakoztatás mellett az, hogy bemutassa a videojátékok mögött álló embereket, akiket a játékosok sokszor ismeretlenül is kardélre hánynának. Íme az első kedvcsináló a sorozatból: 

A sorozat készítésében részt vesz a Felhőtlen Philadelphiából ismert David Hornsby és Charlie Day is. A premier dátumát egyelőre nem tudjuk, de amint kiderül, jelezzük. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)