Hirdetés

E3 2019 - a Pokémon Sword és Shield is támogatja a Poké Ball Plust

|

A Let's Go Pikachu és Eevee különleges perifériája a soron következő Pokémon játékkal is működik majd, bár nem pontosan úgy, mint az előző részben.

Hirdetés

Már az E3 előtt is megtudhattunk néhány érdekes részletet a Pokémon-sorozat legújabb epizódjáról, de szerencsére a Nintendo nem lőtte el előre az összes puskaport, és a konferenciára is tartogatott egy érdekes meglepetést.

Hirdetés

A cég élő közvetítésén kiderült, hogy a Let's Go Pikachu! és Eevee! megjelenésével együtt bemutatott Poké Ball Plus periféria a következő részben is szerepet kap majd, bár egy kicsit máshogy fog működni, mint korábban: ezúttal nem használhatjuk kontrollerként, viszont ugyanúgy tárolhatunk és magunkkal vihetünk benne Pokémonokat még akkor is, amikor nem játszunk.

A Nintendo szerint érdemes is így tennünk, ugyanis a labdában cipelt pokémonok tapasztalati pontokat nyernek és tárgyakat is találhatnak út közben. Ezen felül megmutatták még a Galar régió egyik új gym leaderét: ő Nessa, aki víz típusú pokémonokra specializálódott. A Pokémon Sword és Shield megjelenése november 15-én várható, kizárólag a Nintendo Switchen.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)