Hirdetés

E3 2019 - új Simpson család játékot jelentenek be?

|

Már akkor is állva fogunk tapsolni, ha a The Simpsons: Hit & Run remasteréről lesz szó.

Hirdetés

Kemény belegondolni, de idén már harminc éves lesz a most is töretlenül menetelő Simpson család. Elkerülhetetlen volt, hogy videojátékba adaptálják; a játékok száma is a harmincat közelíti, jobbak és rosszabbak egyaránt akadnak köztük.

Hirdetés

A legtöbb mai gamernek talán a The Simpsons: Hit & Run lehet a leginkább ismerős, még fiatalabbaknak a mobilos Tapped Out, ami tökéletes példa arra, hogyan kell egy egyszerre élvezhető és fenntartható free-to-play játékot készíteni. Nem tökéletes, de emlékezetes volt még a különböző videojátékos franchise-okat parodizáló The Simpsons Game is. Nem tudjuk, ezek kapcsán jelentenek-e be valamit, vagy egy teljesen új játékra számíthatunk (esetleg valami egészen másra), de az E3 Coliseum keretében a Simpson család producerei és írói is részt vesznek egy beszélgetésen. 

Azt azért érdemes megjegyezni, hogy az Electronic Artsnál vannak a jogok, a kiadó pedig ismét kihagyja az E3-at, hogy pár nappal később megtartsa saját, EA Play nevű rendezvényét Los Angelesben.

Szerintetek mi lesz? Csak egy rövid beszélgetés a sorozat múltjáról a 30. évforduló alkalmából, vagy számíthatunk bejelentésre? Akármi legyen, június 12-én hajnali 3 után fog kiderülni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)