Hirdetés

Szavazz: neked hogy tetszett a Square Enix konferencia?

|

Volt még azért a Marvel's Avengersen kívül is látnivaló, de egyértelmű, hogy a Square Enix erőteljesebben szól a japán piac felé. Ezzel együtt nektek hogy tetszett?

Hirdetés

Éjjel lement a Square Enix konferencia is az E3 2019 keretében, és szépen lassan nyilvánvalóvá válik számunkra, hogy egyetlen kiadó sem viszi túlzásba a nagy meglepetéseket, mintha a generációváltás előtti biztonsági játék menne csupán. Persze a Marvel's Avengers mindannyiunkat mozgatott, az már az első netes reakciókon látszik, hogy ez is megosztja majd a közönséget. Most viszont nézzük a teljes egészet, ti pedig döntsetek arról, hogy milyen is volt a Square felhozatal!

Hirdetés

Ehhez nem árt némi segítség, az éjszakai E3-as élet császára, Paca készített is nektek gyorsan egy összefoglaló cikket, amelyben minden fontosabb mozzanat és trailer benne van, de ha esetleg van időtök, kedvetek, akkor természetesen az egész konferencia visszanézhető itt alább egyetlen kattintással:

A kérdés és a válaszok mindezek fényében adottak, de persze kifejtős reakciót is örömmel fogadunk a kommentszekcióban:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)