Hirdetés

E3 2019 - friss videón láthatjuk a Star Wars Jedi: Fallen Ordert

|

Bár a játék az EA Play-en mutatkozott be, a Microsoft előadásán is felbukkant. Temérdek új jelenet jött, érdemes megnézni.

Hirdetés

Rengeteg részlet derült már ki a Star Wars Jedi: Fallen Order kapcsán, Csirke egy minden jóval megpakolt előzetest írt belőle, az EA Play-en pedig végre láthattuk a játékmenetet is. A Microsoft azonban a saját műsorában is szorított neki helyet, így az Erő továbbra is velünk és Cameron Monaghan karakterével van. 

Hirdetés

A tegnapi gameplay trailer sokakat meggyőzött arról, hogy az EA a Respawnnal együttműködve komolyan gondolja azt, hogy egy single-playerre fókuszáló játékkal frissíti fel a kínálatát, de egyértelmű volt, hogy a közel 15 perces, vágatlan játékmenet videó valójában csak a felszínt kapargatja, és a Fallen Order koncepciója ennél sokkalta izgalmasabb. A Microsoft konferenciáján megmutatott felvétel már többet mutat abból a vízióból, amit a fejlesztők elképzeltek a brutális 66-os parancs következményeit nyögő, ifjú padawan történeteként: 

November 15-ig kell várnunk arra, hogy lecsaphassunk a Star Wars Jedi: Fallen Orderre PC, PS4 vagy az Xbox One platformok valamelyikét választva. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)