Hirdetés

E3 2019 - a Stranger Things alapján is készül egy mászkálós AR-játék

|

A Netflix hivatalosan is bejelentette a Pokémon GO-hoz hasonló Stranger Things játékot, amiben az Upside Down rejtélyeit fogjuk megfejteni.

Hirdetés

Egyelőre nincs címe a Next Games és a Netflix együttműködésében készülő mókának, de a lényeg, hogy a Stranger Things univerzumában játszódik majd, ahol rengeteg fejtörőt kell megoldanunk egy '80-as évekbeli környezetben, és annak kifordult változatában.

Hirdetés

A játék középpontjában az Upside Down felfedezése és az ottani fenyegetések leküzdése áll majd, és ebben a Google Maps és a telefonjainkba épített GPS lesz a segítségünkre. Pontos részleteket egyelőre nem ismerünk. A jelenlegi tervek szerint valamikor 2020-ban fog megjelenni Androidra és iOS-re, érdeklődve várjuk a további fejleményeket.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)