Hirdetés

E3 2019 - ütős trailert és megjelenési dátumot kapott a The Outer Worlds

|

Az Obsidian Entertainment egy minden elemében hangulatos videóval mutatta meg, hogyan képzelik el a saját Fallout játékukat.

Hirdetés

Ha nem tudnánk, hogy az Obsidian felelős a The Outer Worlds fejlesztéséért, akkor akár azt is hihetnénk a hangulat és a játékmenet szabadsága alapján, hogy a Bethesda áll mögötte, legalábbis a Microsoft E3-as konferenciáján prezentált videó erre engedne következtetni. 

Hirdetés

A The Outer Worlds-ben láthatóan rengeteg lehetőségünk lesz arra, hogy úgy alakítsuk a végigjátszásunkat, ahogy az számunkra a legoptimálisabb, így simán megmenthetünk valakit, aki hálából nekünk adja a puskáját, majd akár ledurranthatjuk, mintha mi se történt volna. Csak rajtunk fog állni, hogy az egzotikus helyszíneken tett felfedezéseink és a sztori felgöngyölítése során milyen módon közelítjük meg a világot, az pedig ehhez mérten fog reagálni ránk. Nézzétek csak: 

A Fallout, Borderlands és Mass Effect keveréknek tűnő akció-szerepjáték október 25-én jelenik meg PC-re, PS4-re és Xbox One-ra egyaránt, ráadásul Game Pass-szal is elérhető lesz már az első naptól.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)