Hirdetés

E3 2019 - bohókás traileren a Wasteland 3

|

Nem igazán ezt a hangulatot szoktuk meg a Wasteland játékoktól, de mindenképpen érdekes az, ahogyan a harmadik rész felbukkant a Microsoft előadásán.

Hirdetés

Noha a Microsoft felvásárolta a Wasteland 3-at és a The Bard's Tale IV-et is készítő inXile Entertainmentet, ez nem változtatott a csapat tervein, így mindkét játék megjelenik a PC és Xbox One mellett PlayStation 4-re is. 

Hirdetés

Bármennyire is szerettünk volna belenézni a Wasteland 3 játékmenetébe, a Microsoft konferenciáján erre nem került sor. Egy mókásnak szánt videót viszont kaptunk, amely azt hirdeti, hogy csatlakozzunk a Rangerekhez, fedezzünk fel egzotikus földeket és találkozzunk érdekes emberekkel. Nehéz róla bármit is mondani, látni kell, hogy mit hozott össze az inXile: 

Remélhetőleg hamarosan több részletet is kapunk majd arról, hogy mikor számíthatunk a Wasteland 3 megjelenésére és milyen lesz a gameplay. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)