Hirdetés

E3 2021 - Ubisoft Forward livestream

|

Far Cry 6, Riders Republic, Rainbow Six Extraction és sok minden más - kövesd velünk a Ubisoft E3-as előadását!

Hirdetés

Igaz, hogy digitális formában, de a héten a szokott időben startol el az E3, melynek keretében megismerhetjük a következő egy-másfél év újdonságait, kapunk egy rakás megjelenési dátumot ősszel érkező játékokhoz, meg különböző látványos trailereket, amik meghozzák a kedvet kívánságlistánk bővítéséhez. Bár bejelentések már az elmúlt hetekben is voltak, a buli csak a Ubisoft előadását követően indul be igazán. 

A Ubisoft Forward június 12-én 21:00-kor veszi majd kezdetét, előtte egy órán keresztül már megjelent játékok frissítéseiről lesz szó, és ha lement a műsor, a Rainbow Six: Siege-re vetül a rivaldafény. A középső blokkot velünk együtt követhetitek a GameStar YouTube csatornáján, ahol Kaci lesz a műsorvezető.

Hirdetés

Ennek keretében várhatóan még többet megtudhatunk majd a Far Cry 6-ról (a megjelenési dátumot ugye már ismerjük, és a játékmenet kapcsán is hallottunk ezt-azt, de még nem eleget), részletesen taglalják, milyen élményt kínál a korábban Quarantine címet viselő, de végül Extractionre váltó új Rainbow Six játék, és az is kiderül, miért lesz nagyon jó a Steep szellemi utódjának tekinthető, extrémsportos Riders Republic, valamint mit kínál az Assassin's Creed Valhalla Párizsban játszódó kiegészítője.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Mesélnek továbbá a készülő sorozatokról és filmekről is, lesz pár, köztük az Assassin's Creed Netflix-szériával és a Mythic Quest következő évadával. Ugyanakkor biztos, hogy a Prince of Persia remake és a The Division franchise teljes egészében távolmarad. 

Az adást alább követhetitek június 12-én 21:00-tól, de minden fontos hírrel és bejelentéssel külön cikkekben is foglalkozunk majd.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)