Hirdetés

E3 - A második nap

|

Lezajlott még egy nap az E3-ból, lássunk egy összefoglalót arról, hogy milyen érdekességek derültek ki az elmúlt 24 órában!

Hirdetés

A mai nap is főleg a videókról szólt, hiszen a stúdiók égtek a vágytól, hogy bemutassák új anyagaikat készülő játékaikról. Ennek fényében a napot az új Wolfenstein első videójával kezdtük, így már mozgásban láthatjuk, hogy B.J Blazkowicz hogyan esik neki sokadjára is a náciknak. Ezután minden verekedős játékok keresztapjának legújabb epizódjából érkezett új mozgókép, melyet a Gears of War 2 követett Locustokkal és tökös katonákkal. Az álleejtően gyönyörű (Vakka azóta is keresi a sajátját) Final Fantasy XIII trailer és Will Wright korszakalkotónak ígérkező Spórája után Jade Raymond mutatta meg, hogy még mindig életben van, és itt most kezdek egy új bekezdést, hogy ne folyjon egybe az információ.

 

e3_2_c.jpg

 

Szóval... ezután elszabadítottuk az Erőt,  majd Perzsia közelébe kirándultunk, illusztratív grafikával, kiváló játékmenettel és csinos női segítővel. Ezeket követte egy kombinált támadás a Killzone-tól és a Motorstormtól, Vin Deasel kopasz feje a volán mögött, s az eddigi blokkot az a szomorú hír zárta, hogy a Microsoft kérésére a Bungee elhalasztotta új játékának bejelentését.

Frissítés: az Activision időközben elárulta, hogy Kiefer Sutherland részt vesz a II. Világháborúban, valamint bemutatták James Bondot egy új videóban. Ezen kívül megismerhettük a véres és hangulatos, Wiire érkező MadWorldöt.

Majd nézzetek vissza, az összefoglaló folyamatosan frissülni fog, ahogy érkeznek az új hírek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)