Hirdetés

E3 2019 - egy asztali szerepjátékos modul vezeti fel a Baldur's Gate III-at

|

Ennél sokkal többre számítottunk már csak azért is, mert az ősszel érkező Baldur's Gate: Descent Into Avernus modult már májusban bejelentették.

Hirdetés

Általában nem sokan gondolják, hogy az aktuális PC Gaming Show lesz az E3 legizgalmasabb előadása, de ebben az évben mégis izgatottan vártuk a show-t, hiszen meg lett ígérve nekünk, hogy a nemrég bejelentett Baldur's Gate III is képviselteti magát. Nos, a játék fejlesztői tényleg ott voltak, de egy új előzetesben, gameplay anyagokban, vagy bármiféle videóban kár is volt reménykedni. 

Hirdetés

Annyit azonban elárultak nekünk, hogy egy asztali szerepjátékos modul vezeti majd fel a Baldur's Gate III történetét, ez pedig idén ősszel jelenik meg. Több mint valószínű, hogy a május közepén már bejelentett Baldur's Gate: Descent Into Avernusról van szó, ami egészen pontosan szeptember 17-én fog megjelenni. Kiderült ezen felül az is, hogy a D&D ötödik kiadásának szabálykönyvéhez fognak igazodni a játékbéli mechanikák, valamint az is megtudtuk, hogy az említett szerepjátékos modulban 100 évvel járunk majd a Baldur's Gate második része után, sőt az első szinttől egészen a tizenharmadikig eljuthatunk, azaz egy teljes kampány kapunk. 

Sajnos a megjelenési dátumról nem esett szó, mindössze annyi mondtak, hogy "elkészül, amikor elkészül". Nem lettünk sokkal okosabbak, de inkább legyen az elődökhöz méltó a játék, mint egy gyorsan összecsapott produktum. 

A Baldur's Gate III PC-re és Google Stadiára jelenik meg egészen pontosan akkor, amikor készen lesz. Ti várjátok már? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)