Hirdetés

E3 2019 - úgy tűnik, új játékkal készül a Resident Evil és a The Evil Within atyja

|

A rajongók rögtön a The Evil Within 3 érkezését várják, ami ugyan nem biztos, az viszont sokkal inkább, hogy a horror egyik mestere új játékot visz Los Angelesbe.

Hirdetés

Ugyan a Bethesda E3-as konferenciájának legnagyobb előzetes hype-ot kapó eleme a Doom Eternal, több más érdekességre is számíthatunk, köztük olyan címekre is, amiket még nem leplezett le a kiadó. Ezek között sokan számítottak korábban is a The Evil Within 3-ra, aminek a leleplezése egyre valószínűbbnek tűnik.

Hirdetés

Az első két részért felelős stúdiót alapító Shinji Mikami korábban is tett egy elég nehezen félreérthető utalást arra, hogy az E3-on új játékot jelent be, de újabb - ismét nem túl hosszú - Twitter-üzenete további bizonyítékot szolgáltat erre. A Tango Gameworks alapítója ezúttal ennyit írt japánul: "A próba napja véget ért", amiről nem tudunk másra következtetni, mint hogy a kedd hajnali sajtókonferencia műsorát próbálta el a Bethesda kötelékében.

Mivel a tokiói csapattól eddig csak a két The Evil Within 2-t láttuk, nehéz nem egy harmadik rész leleplezésére gondolni, de mivel Mikaminak nemcsak a horror területén akad tapasztalata (a God Hand mellett a Vanquishen is dolgozott), egy kisebb meglepetést bedobva valami teljesen újat is leleplezhetnek az E3-on. Biztosak csak a kedden, hajnali fél háromkor kezdődő konferencia után lehetünk, de a ezt nem szeretnétek ébren kivárni, másnap reggel tutira megtaláljátok itt, a GSO-n.

Ti milyen játékot látnátok szívesen Mikami gárdájától?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)