Hirdetés

E3 2018 - piszkosul drámaira sikerült a Beyond Good & Evil 2 trailere

|

A trailertől is leesett az állunk, de arra senki sem számított, hogy maga Joseph Gordon-Levitt jelenti be, hogy a rajongók is kivehetik részüket a játék fejlesztésében.

Hirdetés

A tavalyi E3 kínálatában már szerepelt a Beyond Good & Evil 2 egy demo formájában, de az unalmasnak tűnő repkedés és a fejlesztők kommentárja mellett nem sok derült ki magáról a játékról. Hát mit mondjunk, érdemes volt várni rá.

Hirdetés

Az Ubisoft konferencia keretében végre kaptunk egy igazán drámai gameplay trailert is, így most már láthatjuk mivé lett a 2003-as Beyond Good & Evil folytatása, ami ugyebár igazából az előzménye. A trailer során megismerkedhetünk a hajó legénységével, akik az prequel cselekményének a főbb gerincét alkotják. Viszonláthatjuk Pey'j-t, de nem ő az egyetlen karakter a történetben, aki visszatér. Nem is spoilerezek le semmit, nézzétek meg ti is a trailert:

Bár a pre-alpha játékmenetből nem sokat láthattunk, a rövidke gameplay képsorok alapján jól fest a játék. A hatalmasnak beígért bejárható területből egyelőre csak a fővárost, Ganesha Cityt láthattuk, ami jól ötvözi a modern és ősi indiai elemeket.

A trailer után jött csak a meglepetés, amikor is színpadra hívták Joseph Gordon-Levittet, aki színészi pályája mellett a HitRecord nevű művészeti kollaborációs vállalkozást igazgatja. Hogy ez miért érdekes nekünk? Az Ubisoft a rajongók alkotásaival szeretné megtölteni és élettelivé varázsolni a Beyond Good & Evil 2 világát.

Ennek érdekében összefogott a HitRecorddal, hogy az amatőr és profi művészek/alkotók munkái is bekerülhessenek a játékba. Ezzel kapcsolatban további infót találhattok meg a HitRecord oldalán. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)