Hirdetés

E3 - Helyszíni tudósítónk aDaM végre jelentkezett és megmondja a TUTIT!

|

Pedig olyan szépen ki volt ez találva!

Hirdetés

Én pont itt vagyok, akkor miért is ne videóznék kicsit, ugye? Gyu-val beszélgetünk, elmondjuk mindenkinek, hogy igen, itt leszünk és tudósítunk. Nyakamban a fényképezőgép, egyik kézben mikrofon, másikban a kamera...húúú...dejó lesz.
Hát, a nagy szart!

Gondolom nektek is feltűnt, hogy nem sok képet láttatok még, a
videókról nem is beszélve, ugye?
Nos, a világ legnagyobb gamer expójáról nagy sávszéleséggel követíteni egyszeri újságíróként elvetélt ötlet. Híreket lehet küldeni, még fotókat is, de (bár jelen pillanatban a hotelszobámból a „high speed internet", ami napi 2500 forintért áll rendelkezésre, kemény 15 perc alatt feltölt 1 fotót) esélytelen egy 500 megás videó elküldése. Egyszerűen nem tudom átküldeni...
Mint megtudtam a hotelek minden évben aránytalanul nagy terhelésként élik meg az E3-as netező újságírókat, úgyhogy most szépen limitálták a sávszélességet egy kövérebb betárcsázós modem színtjére. Eredetileg minden nap szerettem volna egy 10-15 perces epizóddal mindenféle dolgot megmutatni nektek, a Sony sajtájtól (mert akkor értünk ide) a standokon át, a csajokig, mindent.

És ez meg is lesz, de szemben a napi friss epizódokkal, nagyon úgy néz ki, hogy a hétvégén kaptok pár hosszabb videót egyben, úgyhogy majd akkor vegyétek meg a nachost és a kólát, kicsit csúszik a mozi.
Ettől függetlenül ahol találok egy szabad Wi-Fi hotspotot, azonnal küldök pár képet, de legutóbb az E3 sajtószobájában, a saját mailjeimet sem tudtam megvárni, az 1perc/darab ugyanis egy száguldó expón nem elfogadható sebesség...
Még szerencse, hogy nem rekámoztuk be, hogy a Sony sajttájról élöben blogolunk, pedig meg volt ott is ígérve a szélessáv. Az lett volna az igaz nagy blama...mert nemhogy sebesség, net sem volt.
Mellettem kettővel egy cseh újságíró a Shrine Auditórium kellemes 16 fokos nézőterén vacogva elárulta, hogy ő 2009-ben járt így, azóta a cég vesz egy pre-paid 3G kártyát neki erre a hétre és azt használja mindenhol, így nem függ a kiállítóktól, hotelektől, azoktól, akiknek elsősorban az lenne a dolga, hogy   biztosítsa az infóáramlást...


No, jó kipuffogtam magam, a lényeg: sajnálom, várnotok kell kicsit még a videókra, de jönnek azok, tüzes ménként vágtat haza vele az első kolléga, akinek a kezébe tudom nyomni dvd-n. Ettől függetlenül kérdezzetek, kérjetek bátran itt a kommentekben, amit tudok megnézek, leflmezek, bemutatok.
De azért bizonyítékként álljék itt egy fotó, amin a hotelszobámból látjátok, amit én...azt, hogy hajnal van megint...

(Gyu megjegyzése - amint végeztünk a babe fotók válogatásával, azt is megkeressük)

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)