Hirdetés

E3 konzol konferenciák

|

A jelszóval védett E3 2007-es oldala ma felfedte as pontos konferenciák helyét és idejét a rendezvény időtartama alatt. A kikerült infók alapján megállapítható, hogy mindhárom nagy konzolgyártó képviselteti majd magát a rendezvényen egy-egy zártkörű sajtótájékoztató erejéig.

Hirdetés

A kalifornia állambeli Santa Monica-ban tartandó első, igencsak visszavett E3 július 11-én kezdődik hivatalosan, ám a Microsoft az előző nap éjszakáján, egészen pontosan 8:30-kor tartja a maga kis sajtótájékoztatóját. Más nap, tehát július 11-én, a hivatalos kezdés napján fogja a Nintendo reggel kilenckor tartani a saját rendezvényét, amíg a Sony ugyanezen nap délelőtt 11:30-kor teszi ugyanezt. Arról, hogy pontosan melyik konferencia hol lesz a területen helyileg, még nem szól a fáma. Külön érdekesség, hogy attól függetlenül, hogy az E3-at magát is csak meghívóval lehet látogatni, mindhárom cég sajtókonferenciájára is csak a cégek által kiadott meghívóval lehet belépni, tehát nem mindenki vehet részt majd rajtuk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)