Hirdetés

E3 2018 - hivatalosan is elstartolt az expó

|

Túl vagyunk a sajtókonferenciákon, immár tényleg minden csak a játékokról szól, amelyek közül Kaci és Paca egy csomót kipróbálhatott.

Hirdetés

Paca sajnos belázasodott, de a pillanatnyi rosszullét egyetlen percig sem szegte kicsin kétfős csapatunk kedvét, teljes erővel vetették bele magukat az E3 forgatagában. 

Hirdetés

Lepörgött az összes sajtókonferencia, immár hivatalosan is megnyitotta kapuit az expó, így nyilván maguk a videojátékok kerültek elsősorban legújabb videónk fókuszába. A srácoknak lehetősége nyílt egy rakás izgalmas címet kipróbálni, többek között a Skull & Bonest és a Spider-Mant is elvitték egy próbakörre. Ezekről és még sok más izgalmas élményről mesélnek nektek az alábbi videóban: 

A feliratkozás egészséges, tegyetek vele egy próbát ti is: 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)