Hirdetés

E3 - Nem mindenki marad távol

|

Az alaposan átformált, éveken át építgetett presztizsét rövid idő alatt elvesztő Expo próbál visszatérni a köztudatba.

Hirdetés

Habár az E3 Media & Business Summit névre keresztelt rendezvény az ESA (Entertainment Software Alliance) égisze, s annak új elnöke Michael Gallagher irányítása alatt visszatér korábbi sikerei színhelyére, s ismételten a los angeles-i Convention Center-ben kerül megrendezésre, az ipar számos szereplője döntött úgy, hogy köszöni szépen, de nem kér belőle.

Los Angeles Convention Center

laconvention.jpg


Az NCsoft, a Her Interactive, a Foundation 9 és az Atlus mellett az Activision és a Vivendi párosa hagyja ki az egyre haloványabbnak ígérkező rendezvényt. Az Activision Blizzard néven emlegetett (pár hónap múlva válik csak hivatalossá) dinamikus duó ráadásul már ESA tagságát sem óhajtja meghosszabbítani. Egyes források szerint Michael Gallagher személye, és vezetési stílusa, továbbá az általa képviselt irányelvek egyre több iparági szereplőt késztethetnek hasonló lépésre.

Vajon ők is visszatérnek?

babes.jpg


Viszont, mint a címből is kiderül, lesznek olyanok, akik tiszteletüket teszik. Az id Software bizonytalankodik még, tehát őket nem érdemes biztosra venni, azonban a Warner már jelezte részvételi szándékát, s a Bethesda sem kíván távol maradni. Utóbbi csapat komoly Fallout 3 prezentációval készül a rendezvényre, ahol a játékot ki is szeretnék állítani.
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)