Hirdetés

E3 2015 - a Bohemia egy új Arma 3 kiegészítőt is hoz

|

Az első két részhez hasonlóan az Arma 3 is kap egy kiegészítőt, aminek a helyszínét az E3-as PC Gaming Shown mutatja be a Bohemia, valószínűleg néhány más részlettel együtt.

Hirdetés

Az E3 történetében először megrendezett PC Gaming Show egyre több résztvevővel gazdagodik, viszont a kezdetektől a show mögött álló Bohemia is elhintett egy-két részletet arról, miért is lesz érdemes odafigyelni az ő előadásukra a rendezvényen belül. Kint lesz a két Early Access játékuk, a DayZ és a Take on Mars is, de az Arma 3 kapcsán is lesz izgalmas bejelentésük.

Az már biztos, hogy bemutatják az új terepet, ahol Chernarus és Altis után az Arma 3 új kiegészítőben csatározhatunk majd. Az egyelőre cím nélkül futó kiegészítőben egyébként lesznek új fegyverek, felszerelési tárgyak, járművek, és persze direkt ezekhez kitalált új küldetések is. Az Arma 3 legújabb fejezetében a korábbinál is nagyobb léptékű csatákon lesz a hangsúly, így akármilyen is lesz az új harctér témája, az biztos, hogy nem lesz éppen kicsi.

Ti melyik cég bemutatóját várjátok legjobban a PC Gaming Shown?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)