Hirdetés

E3 Visszaszámlálás - 2012.05.23. A Sony kilátásait elemezzük

|

Ma adásba kerül a GameStar harmadik kerekasztala, amelyben az idei E3 kapcsán a Sony esetleges új asztali konzoljáról esik szó. HP, aDaM és Gyu ül a kamerák előtt, s folytatják az E3 Visszaszámlálást!

Hirdetés

Az előző adások (Nintendo-s elemzés, illetve Microsoft-os/Xbox-os kerekasztal) után a harmadik nagy konzolos cég, a Sony kerül terítékre. HP és aDaM igen parázs vitában bizonygatják igazukat a Sony várható jövőjéről, Gyu pedig próbál kérdezni, amikor hagyják.

A Vita (mekkora szóvicc) a dicső múlt elemzésétől a jelenlegi problémákon át a távoli jövőig vezet - s nemcsak az E3-ról, hanem a Sony jelenségről, illetve annak halványodásáról is szól 29 perc hosszan, szóval készüljetek!

Ahogy az elmúlt napokban is láthattátok, mostantól igyekszünk minden nap új videós tartalmat adni nektek az E3 előtt (és persze alatt is), figyeljétek folyamatosan a GSO-t és a Facebook oldalunkat is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)