Hirdetés

E3 Visszaszámlálás 2012.05.30. - God Of War 4

|

Igazi, ikonikus akciójáték sorozat a God of War, amelynek előző részei szép sikert hoztak a kiadónak és sok kellemes órát a játékosoknak - vajon a negyedik rész is képes lesz ezt a szintet teljesíteni?

Hirdetés

Chava műsorvezetőként debütál, ami miatt külön gratulálunk neki. A God of War 4-et elemző műsorunk ugyan egy spoilerrel kezdődik, de utána az elemzés beindul ezerrel.

Minden E3-nak megvannak a kiemelt, sokakat érdeklő címei, amelyekről előre lehet tudni, hogy évekkel később is igen fontosak lesznek. Ilyen játékokról szólt a GTA V-öt, az új Quantic Dream címet és a Bioshock Infinite-t elemző műsorunk is. 

Minden bizonnyal a God of War 4 is ilyen fontos játék lesz az ez évi E3-on, főleg azért, mert nem teljes folytatás, hanem inkább előzmény. Lássuk, Mocsy és Chava elemzését:

!Figyelem!

Ahogy ígértük, a fennmaradó E3-as visszaszámlálásokban 4-4 DLC-kulcsot teszünk közzé a Ghost Recon: Future Soldier-hez, amiről a 2012/06-os GameStar hasábjain olvashattok kimerítő tesztet Duncan tollából.

A kódok szabad prédának tekintendőek, aki leggyorsabban aktiválja valamelyiket, azé. Kérjük, hogy akinek már sikerült valamelyiket aktiválnia, az jelezze kommentben, hogy melyik kódról van szó, ne próbálkozzanak a többiek feleslegesen. Jó szórakozást.

Ghost Recon: Future Soldier Drilling Ship Co-op misszió kulcs (PlayStation 3)


55ND-QMNC-A6EL

GK62-P9NQ-AM7M

GE5A-NFNQ-TAB3

QHH5-NPN6-GM5C

Ghost Recon: Future Soldier Drilling Ship Co-op misszió kulcs (Xbox 360)

3KM-V4XM-V3LT-47AJ-6HHP

3KM-URL7-P7K8-E8PM-7MD7

3KM-FXAP-LQ8M-D3QT-Y9QM

3KM-M3YF-WMGM-B4CW-Q44D


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)