Hirdetés

E3 Visszaszámlálás - Azok a játékok, amelyek biztos kint lesznek az E3-on

|

HP, Chava és EndreMan azokról a címekről beszél, amelyek egész tuti, hogy ki lesznek állítva.

Hirdetés

Amióta az E3-ra készülünk már többször kellett frissíteni azt a listát, amelyen azok a játékok szerepelnek, amelyek egészen biztosan ki lesznek álíltva az E3-on. 

HP, Chava és EndreMan lépésről lépésre végigmennek minden kiadón és minden játékon, amelyről egészen biztosan tudhatjuk, hogy ki fogják állítani. Ezek jó része már ismert cím, amelyekről már előzőleg volt szó, illetve több olyan cím is van köztük, amelyek egyik közreműködőnk figyelmét sem keltették fel igazán. Ami viszont várós, azt jobban kivesézik a srácok: 



!Figyelem!

Alant találjátok az utolsó 4-4 DLC-kulcsot a Ghost Recon: Future Soldier-hez, amiről a 2012/06-os GameStar hasábjain olvashattok kimerítő tesztet Duncan tollából.

A kódok szabad prédának tekintendőek, aki leggyorsabban aktiválja valamelyiket, azé. Kérjük, hogy akinek már sikerült valamelyiket aktiválnia, az jelezze kommentben, hogy melyik kódról van szó, ne próbálkozzanak a többiek feleslegesen. Jó szórakozást.

Ghost Recon: Future Soldier Drilling Ship Co-op misszió kulcs (PlayStation 3)

G5JQ-LDNM-B9T6

R324-ERNK-5PMC

5GJN-KENH-KA2B

36KR-2MNH-AJQ5

 

Ghost Recon: Future Soldier Drilling Ship Co-op misszió kulcs (Xbox 360)

3KM-DDA9-V9KT-6YYP-39L4

3KM-MMLC-MKGV-3Y6C-FQPN

3KM-YFEH-8QYV-RQV9-QYLC

3KM-CUFD-UQLA-VCUV-69CG


 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)