Hirdetés

E3 Visszaszámlálás - Bioshock Infinite és egyéb, hétvégi E3-as hírek

|

A mai adás legfőbb témája a Bioshock Infinte, de a hétvége hírei is terítékre kerülnek.

Hirdetés

Chavalier és aDaM máris összehasonlítják a Sony és a Microsoft kínálatát, pedig mág jónéhány nap hátra van az E3-ig - az elemzés az új Xbox 360 "csodával", az Avatar MotoCross Madnessel kezdődik.

Persze a kollegák lelkesedését még egy ilyen Kinectes cím sem tudta letörni, hiszen az új Quantic Dreams játék bejelentésének bejelentése igen nagy örömmel töltött el mindenkit a stúdióban (és azon kívül is). Sajnos ez a játék nem a nem Heavy Rain 2 lesz, de ha a Quantic Dreams készíti, akkor tuti valami nagyon ütős lesz - így gondolja aDaM és Chava is. 

Szóba kerül az Unreal Engine 4, a GTA V, azonban azzal mindenki tisztában van, hogy az igazi meglepetéseket még előre nem tudhatjuk, hiszen azokat ott kint, Los Angelesben jelentik majd be.



!Figyelem!

Ígéretünknek megfelelően a mai naptól kezdve a fennmaradó öt E3-as visszaszámlálásban 4-4 DLC-kulcsot teszünk közzé a Ghost Recon: Future Soldier-hez, amiről a 2012/06-os GameStar hasábjain olvashattok kimerítő tesztet Duncan tollából.

A kódok szabad prédának tekintendőek, aki leggyorsabban aktiválja valamelyiket, azé. Kérjük, hogy akinek már sikerült valamelyiket aktiválnia, az jelezze kommentben, hogy melyik kódról van szó, ne próbálkozzanak a többiek feleslegesen. Jó szórakozást.

Ghost Recon: Future Soldier Drilling Ship Co-op misszió kulcs (PlayStation 3)

JEHH-HDNT-77RC
9D53-8QNA-DJ58
LPFQ-54N6-MHB8
GQH5-FJNM-Q5CQ

Ghost Recon: Future Soldier Drilling Ship Co-op misszió kulcs (Xbox 360)

3KM-38MW-RQRQ-CXCY-PJ7D
3KM-LCPP-YWXH-H9YM-KLEH
3KM-4V7C-JCBA-H6CX-LJYQ
3KM-FPL4-QCNA-N8TJ-7UQB

A kódok csak az Ghost Recon: Future Soldier teljes változatával működnek együtt, önmagukban nem kínálnak lehetőséget játékra.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)