Hirdetés

E3 Visszaszámlálás - Nintendo 3DS

|

EndreMan és HP ma a Nintendo 3DS potenciális jövőjéről beszélget, az egyre közeledő E3 kapcsán. Játékok, hardver, pletykák...hajrá!

Hirdetés

A tegnapi PS Vita esélylatolgatás után annak korábban rajtolt riválisa, a 3DS kerül sorra EndreMan és HP tolmácsolásában.



A Nintendo konzolja lényegében ugyanazokon a fázisokon esett át piacra lépését követően, mint később a PS Vita. Kevés kezdőcím, irreálisan magas ár, döcögő eladások.



Közben azért szépen magára talált a szemüveg nélküli 3D-élményt nyújtó masina, hiszen alig több, mint egy év alatt már 17,3 millió példány talált gazdára. Nem valószínű, hogy megismételheti a DS sikerét, de hogy hosszabb távon nem bukik rajta a Nintendo, az már biztosnak tűnik.


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)