Hirdetés

Eidos E3 kínálat

|

Az utolsó pillanatban az Eidos is elárulta mit visz magával az idei E3 kiállításra. Nem hosszú, de impozáns lista.

Hirdetés

Az Eidos csak három játékot visz magával az idei E3-ra, de ez a három bizton számíthat a sikerre. Mindhárom játék más-más kategóriában indul, így nem is zavarják egymás.

Az első, és legjobban hype-olt játék természetesen a Batman: Arkham Asylum. A legújabb Batman játék az eddig kiderült információk alapján igen jófajta akció lesz. Kicsit darkos, kicsit durva, ja és PS3-on Joker isjátszható. Mindenképpen figyelemre méltó. A Batman: Arkham Asylum augusztus 28-án landol az európai boltok polcain, Xbox 360-ra, PS3-ra, és PC-re.

A második játék a Hitman készítőinek új játéka, a Mini Ninjas. A fiatalabb korosztályt megcélzó kis tündibündi aranyoska, egy amolyan ugrabugra ünytülüpüntyülü lesz. A Mini Ninjas készítése közben a az IO munkatársai végre lazíthattak egy kicsit, de nem a munka minősége, hanem a felüdítő környezet okán. Egy kis mágia, egy kis kardozás, mindez csábos grafikával. Kistesónak pont jó. A Mini Ninjas csak konzolokra - PS3, Xbox 360, Wii - érkezik szeptemberben.

A harmadik Eidos játék a Just Cause 2. Az első rész pompás ötletét most megpróbálják fogyasztható minőségben prezentálni. Az első részben megismert főszereplő ismét kalamajkába keveredik. Az Avalanche letette a nagyesküt, hogy ezúttal hibátlan játékot alkotnak. A rengeteg késés miatt hajlamosak vagyunk elhinni, hogy mire kijön a Just Cause 2, tényleg nem lesz benne egy bug sem. A játék PC-re, PS3-ra, és Xbox 360-ra érkezik, de hogy mikor, azt nem tudja senki.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)