Hirdetés

Elder Scrolls 5: Skyrim gameplay videó

|

Nagyon vártuk, most meg is nézhetjük. Nem semmi, amit a Bethesda összedobott.

Hirdetés

Az Oblivion nagyon megfogott és hónapokig nem is eresztett, pont ezért engedjétek meg, hogy egy kis szerény "hurrá" hagyja el szűzi ajkamat: Hurrá! Az alant látható videóban igen sokféle dolgot láthatunk az Elder Scrolls 5-ből többek között fenyőerdőket, barlangjáratokat, és havas tundrát, amin mamutok bandukolnak. Mint a riportból megtudhatjuk, a fejlesztők mindent megtettek azért, hogy a lehető legnagyobb és legváltozatosabb területet hozzák össze és ez úgy látszik sikerült is nekik. Hallhatjuk még például azt is, hogy jobb gomb jobb kéz, bal gomb bal kéz, így egyik kezünkben karddal, másikban akár gyógyító varázslattal ronthatunk az ellenre. De minek is tépem a szám, obszerváljatok egészséggel:

Még valami, majdnem elfelejtettem. Megjelenés novemberben, mikor máskor?!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)