Hirdetés

Eric Chahi: a Project Dust a Populous szellemi utóda

|

Egy rövid hírben már beszámoltunk a készülő Project Dustról.

Hirdetés

Mutattunk is belőle in-game jelenteket.

A játékról nagyon kevés információ állt rendelkezésre, de mostanra kiderült, hogy Eric Chahi, a készítő az új játékot a populoushoz hasonlítja, amely egy olyan stratégiai cím volt, ahol a játékosok istenként ügyeltek a törzsek tagjaira isteni közbeavatkozásokkal. a Dustban egy emberi törzs olyan Föld-változaton él, amelyet elképesztő mennyíségű természetes katasztrófa sújt. Ezeket a természeti erőket kell befognia a játékosnak és megszelidítve az emberek hasznára fordítani, Dustot megmenteni a katasztrófáktól.

Eric Chahi érdekes dolgokat említett akkor, amikor megkérdezték tőle, mi ihlette a játék elkészítésére: A Vanuatu szigetén található Yasur kráter vagy például Godfrey Reggio filmje a Koyaanisqatsi. Igen érdekesnek tűnik így a project.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)