Hirdetés

E3 2019 - a Devolver Digital is battle royale játékot villantott

|

Itt nem kell repülőkből kiugrani és fegyvereket keresgélni, mivel a cél az lesz, hogy akadálypályákat teljesítsünk. Milyen is egy ügyességi battle royale?

Hirdetés

A Devolver Digital a korlátlan őrület közben bemutatott egy végtelenül cuki és egészen egyedi online multis mókát. A Fall Guys ugyan technikailag egy battle royale is lehetne (a végén csak egy maradhat), de olyan messze van a piacvezető lövöldéktől, amennyire csak lehet, és persze a kiadótól nem is vártunk mást, mint valami formabontó reakciót a jelenleg piacvezető trendekre. 

Hirdetés

A cél az lesz, hogy különböző feladatokat a lehető leghamarabb teljesítsünk. Ezekből a kihívásokból lesz rengeteg a végleges verzióban, és persze a közösségi élményt az egymással való versengés jelenti majd. A fejlesztőcsapat képviselője, Joe Walsh részletesebben is mesélt a kihívásokról:

"A Door Dashben egy falon kell átvergődnünk magunkat, amin ugyan lesznek ajtók, de nem mindegyik fog kinyílni attól, hogy nekivágjuk a karakterünket. A Tail Tagben a játékosok egyik felén megjelenik egy farok, és a többieknek az lesz a feladatuk, hogy lelopják róluk. Csak farokkal lehet ugyanis átlépni majd a következő kihívásra. A Fall Mountainben fel kell másznunk egy hegyen, ahol csapdák, akadályok és lefelé igyekvő sziklák keserítik meg az életünket."

A számtalan kihívás, a poénosra vett fizikai motor, és a mókás színvilág garantálja majd a jókedvű káoszt, kicsit rá is kattantunk...

A Fall Guys valamikor 2020-ban érkezik PC-re és PlayStation 4-re. Nektek hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)