Hirdetés

E3 2018 - lesz mit csinálni a Fallout 76-ban

|

Végre láthatjuk, miként működik élesben a következő Fallout játék, ami valóban egy online kalandot kínál, ugyanakkor egyedül is átélhetjük, ha épp erre vágyunk.

Hirdetés

Az E3-as előzetes után a játékmenetét is megleshettük a Bethesda legújabb játékának. Todd Howard már a Microsoft konferenciáján színre lépett, azzal a lendülettel pedig be is mutatta a Fallout 76-ot, hiszen állítása szerint szoros együttműködés van a Bethesda és a Microsoft között. 

Hirdetés

A stílusos előzetes után végre a lényeget is láthattuk, avagy most már tudjuk, hogy miben hasonlít, vagy éppen miben tér el a Fallout 76 elődeihez képest. A 76-os Menedék bizony elég különleges hely, ami 2076-ban nyitotta meg kapuját, az Egyesült Államok megalapításának 300. évfordulója alkalmából, ekkor foglalta el 500 lakó. Eredetileg 2097-ben kellett volna újra megnyílnia, de a játékban már 5 évvel később, 2102-ben járunk. Főhősünknek ekkor jut osztályrészéül az a nemes feladat, hogy körülnézzen a felszínen és megkísérelje picit gatyába rázni az emberiséget.

Egy biztos: a Fallouttal nem árulnak zsákbamacskát, a látottak alapján lesz itt bőven újdonság, de a hamisítatlan Fallout-hangulat továbbra is a játék szerves részét fogja képezni, amiben talán mindannyian titkon reménykedtünk. A látványt egy rakás újítás teszi még csinosabbá, különböző időjárási elemek borzolják majd a terepet. Kalandunk során hat teljesen eltérő stílusú területet járunk majd be és egy csomó új rondasággal összefutunk majd, akik nem azért rohannak felénk, hogy nagy öleléssel üdvözöljenek. Egészen horrorisztikus lényeket is láttunk.

Végre megtudtuk azt is, hogy a Fallout 76 valóban egy teljesen online játék lesz, amiben valódi emberekkel találkozunk majd. Fontos azonban kiemelni, hogy természetesen teljesen egyedül is végigjátszható a történet. Szó esett arról, hogy mennyire "túlélőjáték" a Fallout 76, és valóban nem a megszokott módon kell gondolni rá. Halálunk esetén például nem veszítünk el semmit sem. Ez azért elég lényeges döntés, nélküle sok kontroller a tévében végezhetné. 

A bázisépítésből is kaptunk egy gyorstalpalót. Immár bárhová építkezhetünk, sőt akár később mozgathatjuk is a főhadiszállást.

Bétateszt formájában a megjelenés előtt is kipróbálhatjuk majd a teljesen új, online elemekkel sűrűn tarkított Falloutot, aminek már a megjelenési dátuma is ismert. 

A Fallout 76 2018. november 14-én érkezik meg a főbb platformokra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)