Fontosabb események a Nintendo konferencián" /> Fontosabb események a Nintendo konferencián"/>
Hirdetés

Fontosabb események a Nintendo konferencián

|

Lezajlott a Nintendo konferenciája is az E3-on. Lássuk, Shigeru Miyamotoék milyen érdekességeket tartogattak számunkra.

Hirdetés

A Wii eladások még mindig uralják a konzolpiacot, mint azt büszkén elárulták nekünk. Hetente 200.000 darabot adnak el a készülékből, havonta pedig 700.000-et (ne kérdezzétek, ezt hogy számolták ki... ez olyan PR matek).

Bejelentették a Wii Musicot, mely a jelenleg nagy népszerűségnek örvendő zenés játékok közül abban emelkedik ki, hogy nem kötött hangszert formáló perifériákon játszhatunk, hanem a meglévő kontrollereket kreatívan felhasználva keltik bennünk azt az érzést, hogy zenélünk (pl. a wiimote mikrofonjába fújva imitálhatjuk a szaxofonozást, a balance boardon lábbal dobolva pedig a dobolást).

 

wiimusic.jpg


 

Érkezik egy GTA rész Chinatown Wars alcímmel a DS-re, melyről egyelőre annyit tudni, hogy új karakterek és engine (értelemszerűen) lesznek benne illetve alatta, a helyszín pedig Liberty City.

Bejelentették a WiiSpeak nevű mikrofont, melyet kényelmesen a TV tetejére helyezhetünk, és így hangosan kommunikálhatunk a többi játékossal.

Érkezik egy új Animal Crossing epizód, a City Folk, mely támogatni fogja a fent említett mikrofont, valamint a Wii Message Boardot (hogy a játékosok írásban is tudjanak kommunikálni), illetve extra fícsörként a karakterek maszkokat vehetnek fel, hogy úgy nézzenek ki, mint a játékos Mii-je.

Nem E3-as bejelentés, de a Square (akkor még Enix nélkül) legjobb RPG-jéből (személyes vélemény, de ebből nem engedek :)) készülő DS port első videója is befutott. Szóval Chrono Trigger DS mozgókép következik:


 

Címkék: #nintendo
Platformok: Nintendo DS Nintendo Wii
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)