Hirdetés

E3 2014 - egy kis Forza Horizon 2 gameplay életérzéssel

|

Az E3-as Forza Horizon 2 látványorgia után egy kis gameplay is érkezett, hogy essen le az állunk. Színes és gyors, akarjuk.

Hirdetés

A Forza Horizon 2-t egy héttel ezelőtt mutatta be a Microsoft Studios, ám akkor még csak néhány képet láthattunk. Az E3 tegnapi napján a FamilyGamerTV újságíróinak sikerült mikrofonvégre kapni a játék kreatív igazgatóját, valamint rögzíteni néhány percnyi Xbox One gameplay-t is.

A Playground Games játékába jócskán besegít a Turn 10 Studios is, így sok hasonlóságot fedezhetünk fel a Forza Motorsporttal. A nyílt világú játékban a versenyek is jóval kötetlenebbek, így nem kell majd századmásodpercre pontos köridőket mennünk. A hangsúly a szórakozáson van, így az irányítás is valamivel egyszerűbb, és bár a fejlesztők szándékosan kerülték az "arcade" szóhasználatot, azért érződik a játékon, hogy több dolgot is feláldoztak a könnyebb irányíthatóság és dinamikusabb játékélmény oltárán.

Ahogy az a videóban is látszik, nem kell majd ragaszkodnunk az aszfalthoz, nyugodtan keresztülvághatunk a krumpliföldön, áttörhetünk pár kerítést vagy felboríthatunk néhány kukát, ha ezzel előbbre kerülünk a versenyben. A belsőnézetes irányítás mellett a dinamikus időjárás és változó napszakok is színesítik az összképet, de ehhez azért még mindig dukál a Horizon életérzés (zene, színvilág, lazán slusszkulcsot pörgető mentalitás).

A Forza Horizon 2 megjelenés szeptember 20-án esedékes Xbox 360 és Xbox One konzolokon. Nektek hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)