Hirdetés

GameNight - akkor ma együtt bulizunk

|

Eljött megint a GameStar éjszakája. Játszanátok, buliznátok, dumálnátok velünk? Ma mindent lehet.

Hirdetés

Aki szereti a GameStart és találkozni akar velünk, aki nem szereti a GameStart, de találkozni akar velünk, hogy dumáljunk erről a problémáról, aki csak bulizna gamer közösségben, aki kíváncsi az E3-at megjárt GS tagok beszámolójára, aki szeretne kihívni minket játékokban, aki koccintana, aki Sirius sikereit ünnepelné vagy pacsizna vele, aki szeretné, hogy Julcsi mosolyogjon rá szépen, vagy elverje szabadon választott játékban - azok mind tudják, hol van a helyük ma este. Velünk együtt.

A második GameNight vár titeket: 2013. június 21. (vagyis az éppen ma van, de jó) 18:00, Malom Kávézó (1095 Budapest, Soroksári út 48.). Várunk titeket sok szeretettel és ajándékokkal!

Mi ott leszünk. És ti?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)