Hirdetés

GameStar Hype 2012.05.14.

|

Betegen, az ágyból mondja a híreket aDaM: Tomb Raider, Capcom, Sony, E3, Diablo III, Bioshock Infinite

Hirdetés

Minden idők egyik legrendhagyóbb Hype-ját mondja aDaM ma, egyenesen a betegágyból: 2013-ra halasztották a Tomb Raider megjelenését, A Capcom szerint a Steel Batallion lesz a legpontosabb Kinect érzékelésű játék, s bekerült az olvasói pályázaton nyertes GameStar logó a játékba, a Sony várhatóan 20 új címet mutat majd be az E3-on és főnökük támogatja a használt játékok újra eladását. Az E3-ról élőben lehet majd megnézni a Sony sajtótájékoztatóját, éjfélkor jelenik meg a Diablo III - Ti is gyertek bulizni az Allée-ba a launch partyra, a Bioshock Infinite 2013-ra csúszik, ezt a hírt aDaM személyes üzenetekkel szinesíti. 

P.S. Jobbulást aDaM!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)